company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



26 грудня 2018, 17:16

Міжнародна програма підвищення кваліфікації «Коледж імені Карла Фрідріха Гьорделера «Good Governance»


Міжнародна програма «Коледж імені Карла Фрідріха Гьорделера «Good Governance» – це однорічна програма підвищення кваліфікації без відриву від основної професійної діяльності для представників керівних кадрів та потенційних майбутніх управлінців із Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Молдови, Росії, Туреччини та України, які зацікавлені у впровадженні відповідального та соціальноорієнтованого ставлення в управлінні, економіці та громадянському просторі. Протягом року перебування в програмі для учасників передбачено участь у трьох семінарах та реалізацію проекту в сфері належного врядування (Good Governance) на батьківщині. Протягом кількох років програма надає підтримку перспективним ангажованим управлінцям та сприяє реалізації інноваційних неприбуткових соціальноорієнтованих проектів.

Навчання за програмою Коледжу не потребує відриву від основної професійної діяльності та відбувається німецькою мовою. Програма Коледж Гьорделера реалізується Фондом Роберта Боша в співпраці з Німецьким Товариством Зовнішньої Політики (DGAP). Професор Гюнтер Ферхойген, колишній Віце-Президент Європейської Комісії, супроводжує програму в якості Директора Програми.

 21 грудня 2018 року було відкрито подання заявок на участь у міжнародній програмі «Коледж імені Карла Фрідріха Гьорделера «Good Governance» у 2019-2020 рр. Кінцевий термін подання заявок на участь у відборі 18 лютого 2019 року за посиланням: https://bewerbung.bosch-stiftung.de/index.jsp?page=ausschreibungen&form id=form205&formPageNo=1

 Програма Коледжу пропонує учасникам:

·  академічне та практикоорієнтоване навчання з питань належного врядування, транссекторальної кооперації та інноваційного менеджменту;

·  ексклюзивну можливість ознайомитись з роботою політичних, економічних та громадських організацій;

·  міжнародні контакти та обмін досвідом з іншими експертами в управлінні;

·  тренінги з розвитку власних управлінських інноваційних компетенцій, а також навичок проектного менеджменту;

·  реалізацію власного проекту в сфері належного врядування на батьківщині при підтримці досвідченого проектного менеджера.

Мова семінарів ? німецька. Участь у програмі безоплатна.

 Заявку на участь у конкурсному відборі можуть подавати дійсні та майбутні менеджери, представники сфери управління із Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Молдови, Росії, Туреччини та України. Претенденти/ки повинні мати досвід роботи на посадах з достатнім рівнем відповідальності, ідею інноваційного неприбуткового соціальноорієнтованого проекту, добре володіти німецькою мовою.

Кінцевий термін подання заявок на участь у конкурсному відборі: 18 лютого 2019 року.
Терміни перебігу програми: серпень 2019 – серпень 2020 р.

Додаткова інформація щодо програми та умов конкурсного відбору за посиланням www.goerdeler-kolleg.de та на Facebook.

 Інформаційна зустріч: 30 січня 2019 року буде організовано інформаційну зустріч, яка відбудеться о 15 годині в Київському національному університеті ім. Тараса Шевченка (червоний корпус), вул.Володимирська 60, м. Київ. Випускники програми будуть раді відповісти на всі запитання.

 Контакти:

Контактна особа в Німеччині від DGAP: Клер Луция Ляйферт (Tel: +49 30 254231-92, goerdeler-kolleg@dgap.org).

Локальна координаторка в Україні: Людмила Бухаріна (goerdeler-kolleg-UA@dgap.org).

© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі