company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



13 вересня 2018, 13:26

Завершився черговий етап навчальних курсів з вивчення англійської мови для працівників Апарату Верховної Ради України


Підводячи підсумки Перший заступник Керівника Апарату Верховної Ради України Володимир Слишинський зазначив, що в умовах здійснення реформ у нашій державі, постійних викликів та змін, європейської та євроатлантичної інтеграції України, адаптації законодавства України до стандартів Європейського Союзу працівникам Апарату необхідно постійно та систематично покращувати рівень знань, умінь та навичок та, безумовно, підвищувати рівень володіння англійською мовою.

В.Слишинський звернув увагу на результативність та ефективність проведених навчальних курсів. Зокрема, вдалося підвищити рівень знань англійської мови значної кількості працівників Апарату, які втілюють відповідні реформи, опрацьовують законопроекти, готують проекти юридичних та експертних висновків до них, висвітлюють інформацію про роботу парламенту України, відповідають за питання міжнародної діяльності Верховної Ради України.

Також В.Слишинський зауважив, що сьогодні є актуальним та необхідним продовження удосконалення знань англійської мови працівниками Апарату до вільного володіння, особливо тих, які безпосередньо займаються експертизою законодавства та його адаптацією до стандартів Європейського Союзу, відповідають за питання міжнародної діяльності, європейської та євроатлантичної інтеграції.

Керівник Програми професійної підготовки Україна-НАТО Ове Уруп-Медсен ознайомив учасників заходу з метою Програми, роботою, що здійснюється у рамках її реалізації та спрямовану на підтримку реформ, сприяння підвищення рівня професійної компетентності фахівців органів державної влади України, у тому числі працівників Апарату Верховної Ради України.

Керівник проектів Програми професійної підготовки Україна-НАТО О.Масик поінформував про проекти, які реалізовуються у рамках Програми.

Керівник Інформаційного управління С.Горячев та завідувач сектору Прес-служби О.Деркач зазначили, що отримані знання використовуються працівниками Апарату під час підготовки довідкових та інформаційно-аналітичних матеріалів, перебування у службових відрядження та навчальних поїздках за кордоном, участі у міжнародних семінарах і конференціях, діловому листуванні та робочих зустрічах з іноземними колегами.

128 працівників, які успішно пройшли навчальний курс, отримали сертифікати.

У заході також взяли участь директор з навчальних питань Школи англійської мовиSpeak-Up Л.Крамаренко та перший заступник керівника Управління кадрів Апарату Верховної Ради України О. Сміян.

Під час заходу відбулася презентація першого англомовного буклету про Верховну Раду України.

© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі