company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



21 листопада 2018, 14:30

Проведено тренінги для уповноважених підрозділів (осіб) з питань запобігання та виявлення корупції органів державної влади



20 листопада 2018 р. представники відділу з питань запобігання корупції Управління кадрів Апарату Верховної Ради України взяли участь у тренінгу «Електронне декларування», який було організовано Національним агентством з питань запобігання корупції.

    Учасники тренінгу вивчали питання електронного декларування, особливості застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» при заповненні декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, порядку проведення спеціальної перевірки стосовно осіб, які претендують на зайняття посад, що передбачають зайняття відповідального або особливо відповідального становища, а також посад з підвищеним корупційним ризиком.




      25 жовтня 2018 р. представники відділу з питань запобігання корупції Управління кадрів Апарату Верховної Ради України взяли участь у тренінгу «Правові аспекти організації роботи із запобігання корупції», який було організовано Національним агентством з питань запобігання корупції.

    Метою тренінгу було удосконалення професійного рівня працівників уповноважених підрозділів з питань запобігання корупції та розгляд актуальних питань антикорупційної діяльності.



© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі