company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



19 квітня 2019, 16:22

Відбувся навчальний модуль щодо практичного співробітництва НАТО та України для учасників Програми стажування молоді в Апараті Верховної Ради України


18 квітня 2019 року у рамках співпраці Апарату Верховної Ради України з Програмою НАТО-Україна з професійного розвитку стосовно створення інформаційно-тренінгового центру відбувся навчальний модуль для учасників Програми стажування молоді в Апараті Верховної Ради України щодо практичних аспектів співробітництва НАТО та України.

Ознайомлення учасників Програми стажування із основними принципами, стандартами та особливостями діяльності НАТО в Україні та світі здійснюється з огляду на специфіку професійної діяльності в Апараті та нові виклики щодо євроатлантичної інтеграції України.

Під час навчального модуля були розглянуті питання сучасного політичного порядку денного НАТО, політичної та практичної підтримки України Альянсом, а також інші аспекти практичної співпраці НАТО та України.

Керівник Програми НАТО-Україна з професійного розвитку Ове Уруп-Медсен окреслив стратегічну важливість співпраці НАТО та України. Глава представництва НАТО в Україні Александер Вінніков представив основні аспекти практичної підтримки України з боку НАТО, а Директор Центру інформації та документації НАТО в Україні Барбора Маронкова висвітлила пріоритети діяльності НАТО в контексті 70-річчя Альянсу.

Під час навчальних заходів активно обговорювались багатоаспектні напрямки взаємодії НАТО та України, а також можливі вектори подальшої співпраці.

© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі