company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



25 вересня 2019, 10:14

Семінар із стратегічного планування для працівників Апарату Верховної Ради України


24 вересня 2019 року у рамках співпраці Апарату Верховної Ради України з Програмою Україна-НАТО з професійного розвитку відбувся семінар з питань стратегічного планування для працівників Апарату Верховної Ради України.

Ознайомлення працівників Апарату із основними принципами, стандартами та особливостями стратегічного управління та бюджетування здійснюється з огляду на специфіку професійної діяльності в Апараті та нові виклики щодо євроатлантичної інтеграції України.

Відкриваючи семінар керівник відділу з питань державної служби, добору та розвитку персоналу Управління кадрів Апарату Верховної Ради України Микола Лещенко подякував Програмі Україна-НАТО з професійного розвитку за співпрацю та залучення експертів високого рівня для висвітлення актуальних питань реформування. Він привітав учасників семінару та зазначив, що у партнерстві із Програмою Україна-НАТО також планується організувати інші навчальні заходи і тренінги щодо стратегічного планування та проект-менеджменту як важливих навичок для управління реформами.

Під час вступного слова Керівник Програми Україна-НАТО з професійного розвитку Ове Уруп-Медсен окреслив стратегічну важливість вирішення завдань реформування як в цілому, так і в Апараті Верховної Ради України; зокрема він зазначив, що тематика стратегічного планування має надзвичайно важливе значення в умовах розвитку сучасного динамічного світу з його викликами та можливостями.

Андреас Ляйбнер, радник Представництва НАТО в Україні, окреслив цілі, завдання та основні визначення, на яких ґрунтуються поняття стратегічного планування та критичного мислення. Старший радних із планування ресурсів при Міністерстві оборони України Посольства США в Україні Стівен Сільверстайн розкрив питання бюджетування на основі аналітичних методів, а також основні аспекти системи внутрішнього контролю для керівників.

Під час семінару активно обговорювались основоположні підходи, процеси та особливості довгострокового стратегічного планування, основні принципи критичного мислення, а також інші аспекти стратегічного планування в контексті управління ризиками.

© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі