company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



20 листопада 2019, 16:00

Підвищення кваліфікації державних службовців Апарату з питань запобігання корупції


20 листопада 2019 року у рамках співпраці з Інститутом вищої кваліфікації Київського національного торговельно-економічного університету відбулося підвищення кваліфікації державних службовців  Апарату за короткостроковою програмою з питань запобігання корупції.

Підвищення кваліфікації здійснювалось з урахуванням індивідуальних програм підвищення рівня професійної компетентності та посадових обов’язків державних службовців Апарату.

У процесі навчання розглянуто основні положення українського антикорупційного законодавства, міжнародні стандарти у сфері запобігання корупції та новели чинного антикорупційного законодавства, особливості декларування витрат, доходів та подарунків згідно із Законом України “Про запобігання корупції”, а також питання щодо етики державного службовця як засобу запобігання корупції.

До проведення навчання були залучені досвідчені фахівці Міністерства внутрішніх справ України, Київського національного торговельно-економічного університету, викладачі Київського національного університету імені Тараса Шевченка та Національної академії державного управління при Президентові України.

Працівники Апарату під час інтерактивних лекцій та дискусій актуалізували основні положення антикорупційного законодавства, питання щодо декларування доходів та етичних засад державної служби.

За результатами підвищення кваліфікації  працівники отримали сертифікати.


© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі