company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



13 грудня 2019, 13:00

Завершилося навчання працівників першого року роботи в Апараті


 

Навчання новопризначених працівників Апарату без відриву від основної роботи є невід’ємною складовою їх адаптації до системи роботи Верховної Ради України та її Апарату, а також слугує стимулом для подальшого самовдосконалення та саморозвитку.

Підвищення кваліфікації працівників здійснювалось за професійною програмою у галузі знань “Публічне управління та адміністрування”. У процесі навчання розглянуто ряд актуальних питань – від організаційно-правових засад публічного управління та євроатлантичної інтеграції до особливостей забезпечення документування та документообігу в Апараті.

До проведення занять були залучені провідні науковці та тренери Національної академії державного управління при Президентові України, Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Київського національного торговельно-економічного університету, фахівці Парламентського офісу реформ, Програми USAID РАДА, Національного агентства України з питань державної служби. Своїм досвідом щодо особливостей роботи в Апараті Верховної Ради України з працівниками поділилися також фахівці-практики – керівники структурних підрозділів та інші працівники Апарату Верховної Ради України, які мають релевантний практичний досвід та безпосередньо займаються розробкою та опрацюванням законопроектів.

Підводячи підсумки, керівник Управління кадрів Апарату Верховної Ради України Тетяна Пажитнова наголосила на важливості та необхідності подальшого підвищення працівниками рівня їх професійної компетентності, особливо в період здійснення реформ, вміло застосовувати на практиці професійні знання, уміння та навички.

Директор Інституту вищої кваліфікації Київського національного торговельно-економічного університету Алла Бідюк поінформувала про результати тестування за підсумками навчання та анкетування працівників.

Учасники навчання поділилися своїми враженнями від освітнього процесу та внесли пропозиції щодо удосконалення відповідного навчання у подальшому.

За результатами проходження навчання працівникам Апарату Верховної Ради України вручено свідоцтва про підвищення кваліфікації.

© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі