company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



16 січня 2020, 16:00

Засідання круглого столу з питань упровадження ґендерної рівності в Апараті


Круглий стіл, який відбувся 16 січня 2020 року, організовано Апаратом Верховної Ради України спільно з Проектом ЄС/ПРООН з парламентської реформи.

Під час заходу було розглянуто питання щодо пріоритетів державної політики України та міжнародних стандартів у сфері забезпечення ґендерної рівності, представлено результати попередньо проведеного ґендерного аналізу. Також відбулося загальне обговорення попередніх результатів та рекомендацій щодо забезпечення стандартів ґендерної рівності в Апараті.

Відкриваючи засідання, Тетяна Пажитнова - керівник Управління кадрів Апарату, відзначила важливість та актуальність питання дотримання ґендерної рівності при організації роботи з персоналом, особливо на сучасному етапі реформування Апарату Верховної Ради України.

Микола Лещенко - керівник відділу з питань державної служби, добору та розвитку персоналу Управління кадрів Апарату презентував ґендерні аспекти в реалізації Стратегії розбудови кадрового потенціалу Апарату.

Модератором круглого столу був Вячеслав Толкованов - заступник керівника Офісу парламентської реформи. У заході також взяли участь фахівці та експерти з ґендерних питань  Національної академії державного управління при Президентові України, Проекту ЄС/ПРООН з парламентської реформи, Проекту “Гендерне бюджетування в Україні”, МФО “Рівні можливості” та інші.

© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі