company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



17 січня 2020, 16:00

Стратегічна сесія щодо організації навчальної діяльності для представників Верховної Ради України та її Апарату


17 січня 2020 року проведено Стратегічну сесію на тему: “Нові підходи та стратегічні орієнтири щодо організації навчальної діяльності для представників Верховної Ради України та її Апарату ”, яку організовано Апаратом Верховної Ради України спільно з Проектом ЄС/ПРООН з парламентської реформи.

Під час заходу було розглянуто питання щодо реалізації навчальної діяльності для різної категорій парламентських стейкхолдерів, навчальних потреб народних депутатів України, їх помічників-консультантів та працівників Апарату. Презентовано досвід та кращі практики організації професійного розвитку персоналу в інших державних органах, зокрема Національному банку України.

Також відбулося загальне обговорення питань утворення та функціонування навчально-тренінгового центру Верховної Ради України, розробки та впровадження навчальної платформи Верховної Ради України та її Апарату і нових навчальних модулів для працівників Апарату Верховної Ради України.

Модератором стратегічної сесії був Вячеслав Толкованов - заступник керівника Офісу парламентської реформи. У заході також взяли участь фахівці Управління кадрів Апарату Верховної Ради України, фахівці та експерти з питань професійного розвитку Національного банку України, Проекту ЄС/ПРООН з парламентської реформи, Програми USAID “РАДА”, Програми Україна-НАТО з професійного розвитку, Асоціації інноваційної та цифрової освіти та інші.

© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі