company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



28 січня 2020, 17:37

Speaking club – 4


У продовження співпраці Апарату Верховної Ради України з Програмою Україна-НАТО з професійного розвитку 28 січня 2019 року відбулась чергова тематична зустріч із канадським експертом у рамках Speaking club (Розмовного клубу) Апарату.

Мета проведення тематичних зустрічей Speaking club полягає у сприянні працівникам Апарату у розвитку їх особистісних навичок аналітичного мислення, презентаційних та комунікативних навичок, а також у підтримці рівня їх англійської мови.

Під час заходу активно обговорювались переваги та виклики професійної діяльності працівників Апарату в порівнянні із специфікою роботи в Канаді. Канадський експерт представив основні загальні рамки професійної діяльності з урахуванням національних особливостей Канади, звернувши особливу увагу на мотивуючі аспекти. Співробітники Апарату мали змогу поділитися інформацією щодо основних пріоритетів та викликів, які стоять перед Апаратом Верховної Ради України та перед працівниками Апарату зокрема.

У заході також взяли участь представники Національного банку України, які окреслили особливості професійної діяльності у центральній банківській установі.

За результатами дискусії учасники мали можливість поглибити свої знання з питань міжнародних відносин та розмовної англійської мови.

© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі