company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



24 січня 2020, 17:00

Орієнтаційний тиждень для учасників Програми стажування молоді в Апараті


З 20 по 24 січня 2020 року проходив Орієнтаційний тиждень для учасників Програми стажування молоді в Апараті Верховної Раді України.

Після Урочистої церемонії відкриття Програми стажування учасники Програми відвідали екскурсію у Сесійному будинку Верховної Ради України по вул. М. Грушевського, 5.

З особливостями роботи та проходження стажування у структурних підрозділах Апарату Верховної Ради України ознайомили інтернів представники структурних підрозділів, в яких відбуватиметься стажування:  секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань інтеграції України з Європейським Союзом, секретаріату  Комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту, секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України.

Фахівці Управління кадрів Апарату поінформували про структуру та кадрове забезпечення Апарату Верховної Ради України, звернувши увагу на особливості проходження стажування в Апараті. Також відбулося ознайомлення інтернів з Правилами внутрішнього службового розпорядку, Інструкцією з охорони праці, їхніми правами та обов’язками.

Впродовж орієнтаційного тижня відбулися ознайомчі заходи з питань співпраці Парламенту з Кабінетом Міністрів та Конституційним Судом України, основ законотворчого процесу та Регламенту Верховної Ради України, тощо. У форматі тім-білдингу й нетворкінгу інтерни мали можливість більше дізнатися один про одного, познайомитися з історією Програми стажування  та її випускниками. 

© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі