company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



24 лютого 2020, 17:45

Speaking club: The World in 2030: Megatrends to follow


У рамках співпраці Апарату Верховної Ради України з Програмою Україна-НАТО з професійного розвитку 24 лютого 2020 року відбулась чергова тематична зустріч Speaking club-5 із канадськими експертами.

Тема лютневого Speaking club: “The World in 2030: Megatrends to follow” (“Світ у 2030-му: мегатренди, за якими варто слідкувати”). Під час заходу учасники та запрошені канадські експерти мали змогу обговорити ключові тенденції розвитку світу протягом наступної декади, а також застосовність і масштаби цих трендів в українських та канадських реаліях.

У заході також взяли участь представники Національного банку України, які представили широкий спектр позицій і точок зору щодо трендів та тенденцій майбутнього.

Speaking club – це комунікаційна платформа, яка дозволяє працівникам Апарату обговорювати актуальні питання державного і світового порядку денного, обмінюючись думками з колегами та експертами-іноземцями з невід'ємним елементом відточування навичок розмовної англійської мови. Зустрічі Speaking club спрямовані на розвиток аналітичного мислення, презентаційних та міжперсональних навичок працівників Апарату, всеохопного розвитку їхніх soft skills, які будуть використані ними під час виконання їх посадових обов’язків.

Під час Speaking club у учасників є можливість не лише практикувати використання іноземної мови, а й розвивати навички ведення дискусії, комунікативну та соціокультурну компетенцію, що передбачає оволодіння різними видами мовленнєвої діяльності та комунікативне використання англійської мови у ділових ситуаціях для досягнення порозуміння між особами або групами, які є представниками різних соціумів.

© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі