company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



13 березня 2020, 15:54

Тренінг з публічних виступів


У рамках співпраці Апарату Верховної Ради України з Програмою НАТО-Україна з професійного розвитку 11-12 березня 2020 року відбувся тренінг на тему: “Публічні виступи і презентації на ділових зустрічах і нарадах.

Протягом першого навчального дня у учасників тренінгу була можливість поглибити знання щодо теоретичних основ публічних виступів та особливостей коротких ділових виступів. Окрема увага була приділена практичним аспектам публічних виступів завдяки залученню учасників до таких вправ, як Ключова думка публічного виступу, Емоційна історія, Інструкція з підготовки до зустрічі, Складні учасники на нараді”.

Другий день був присвячений практиці публічних виступів. Учасники тренінгу змогли закріпили здобуті знання, вміння та навички за допомогою вправ, ігор та практикумів. Тренером Оленою Ковальчук було детально висвітлено техніки підготовки до зустрічей. Під час практикумів учасники тренінгу мали змогу виступити з промовою, потренуватися в парі аргументувати свою думку, а також навчитися заперечувати опоненту. Окрім того, учасники отримали Інструкцію з підготовки до зустрічі, яку вони зможуть використати, готуючись до майбутніх публічних виступів.

Під час вручення сертифікатів учасникам тренінгу  Заступник Керівника Програми НАТО-Україна з професійного розвитку Анастасія Мішкіна зазначила важливість співпраці Програми із Апаратом Верховної Ради України, зокрема і з напряму удосконалення практичних навичок з публічних виступів працівників Апарату в умовах сучасних трансформаційних процесів в Україні.





 

© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі