company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



14 травня 2020, 15:55

Онлайн-тренінг з ефективних комунікацій та роботи в команді


У рамках співпраці Апарату Верховної Ради України з Програмою Україна-НАТО з професійного розвитку протягом квітня-травня 2020 року відбулись навчальні модулі онлайн-тренінгу з питань ефективних комунікацій та роботи в команді. Тематика та зміст навчальних модулів були адаптовані до формату дистанційного навчання та специфіки професійної діяльності працівників Апарату.

Під час трьох вебінарів учасники онлайн-тренінгу розглянули ряд важливих питань сучасних ефективних комунікацій та навичок взаємодії між членами команди.

Бізнес-тренер Олена Жаворонкова акцентувала увагу слухачів на таких аспектах як цілі, структура та принципи ефективної комунікації; емоційний інтелект та техніки регуляції емоційних станів; командний дух, ефективна взаємодія та розподіл обов’язків у нових умовах.

За допомогою інтерактивних занять, а також практичних завдань у учасників онлайн-тренінгу була можливість удосконалити знання показників ефективної взаємодії, особливостей емоційного інтелекту, цінностей команди та командного духу; уміння розуміти невербальні комунікації у налагодженні взаємодії з колегами, застосовувати відповідні стратегії комунікацій; навички використання стратегій спілкування та ефективної взаємодії в часи нових викликів.


      Переглянути запис та матеріали вебінарів онлайн-тренінгу з питань ефективних комунікацій та роботи в команді можна за посиланням https://www.youtube.com/playlist?list=PLm02ALMVkL1b9PyonCFML2KekMTmsuCGK.

 

© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі