company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



21 липня 2020, 17:51

Відбулось чергове засідання Speaking club



        21 липня 2020 року відбулась чергова тематична зустріч із канадськими експертами у межах Speaking club (Розмовного клубу) відповідно до запланованих заходів у рамках співпраці Апарату Верховної Ради України з Програмою Україна-НАТО з професійного розвитку.

Тема липневого Speaking club: “Advantages and disadvantages of working from home” (“Переваги та виклики віддаленої роботи”). Під час заходу учасники та канадські експерти мали змогу обговорити ключові особливості віддаленої роботи. Серед переваг віддаленої роботи учасники відзначили зростання рівня продуктивності професійної діяльності, можливість впровадження гнучкого графіку, кращий баланс між роботою і приватним життям, економію часу на дорогу, збільшення відчуття щастя та зменшення рівня стресу. Однак значну увагу під час дискусії було приділено і викликам, які виникають із запровадженням віддаленого режиму роботи, серед яких: складність у мотивуванні працівників, обмежені технічні можливості, недостатній рівень комунікації для підтримки командної роботи, втрата відчуття часу, недооцінення реально зробленої роботи тощо.

Speaking club – це комунікаційна платформа, яка дозволяє працівникам Апарату обговорювати актуальні питання державного і світового порядку денного, обмінюючись думками з колегами та експертами-іноземцями. Тематичні зустрічі Speaking club спрямовані на розвиток аналітичного мислення, презентаційних та міжперсональних навичок працівників Апарату, які будуть використані ними під час виконання їх посадових обов’язків.

Speaking club надає учасникам можливість не лише практикувати використання іноземної мови, а й розвивати навички ведення дискусії, комунікативну та соціокультурну компетенцію, що передбачає оволодіння різними видами мовленнєвої діяльності та використання англійської мови у ділових ситуаціях.


© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі