company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



16 листопада 2020, 09:00

Практичний вебінар з критичного та аналітичного мислення


У рамках співпраці Апарату Верховної Ради України з Програмою професійного розвитку Україна-НАТО 13 листопада 2020 року відбувся практичний вебінар з критичного та аналітичного мислення. Тематика та зміст вебінару були спрямовані на розвиток практичних навичок критичного мислення, поглиблення теоретичних знань щодо застосування інструментів аналітичного мислення та були адаптовані до специфіки професійної діяльності працівників Апарату.

Під час вебінару учасники розглянули ряд важливих питань щодо застосування критичного мислення.

Декан Київської бізнес-школи Михайло Крікунов акцентував увагу слухачів на таких аспектах як помилки аргументації та рефреймінг, прийняття рішень в різних контекстах, факт-чекінг.

За допомогою інтерактивної взаємодії, а також практичних завдань в учасників вебінару була можливість удосконалити знання основних механізмів, які впливають на розуміння інформації, принципів і концепцій критичного мислення; уміння сильної аргументації, виявлення маніпуляцій та уникнення комунікативних помилок; а також навички використання інструментів критичного мислення та застосування наукового підходу у щоденному мисленні ефективного аналізу інформації.

© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі