company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



27 січня 2021, 11:21

Працівники Апарату удосконалили навички критичного мислення


 

26 січня 2021 року у рамках співпраці Апарату Верховної Ради України з Програмою НАТО-Україна з професійного розвитку відбувся практичний вебінар з критичного та аналітичного мислення. Під час вебінару учасники мали можливість не лише попрацювати над розвитком практичних навичок критичного мислення, а й поглибити теоретичні знання щодо застосування інструментів аналітичного мислення. Зміст та тематика вебінару були адаптовані до специфіки професійної діяльності працівників Апарату.

 

Декан Київської бізнес-школи Михайло Крікунов акцентував увагу учасників вебінару на таких аспектах критичного мислення, як визначення помилок аргументації, рефреймінг, а також прийняття рішень в різних контекстах та факт-чекінг.

За допомогою роботи в групах і практичних завдань учасники вебінару удосконалили знання основних механізмів, які впливають на розуміння інформації; уміння сильної аргументації, виявлення маніпуляцій та уникнення комунікативних помилок; а також навички використання інструментів критичного мислення та ефективного аналізу інформації.


© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі