company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



01 лютого 2021, 10:00

Орієнтаційний тиждень для учасників Програми стажування молоді в Апараті


 

З 25 по 29 січня 2021 року проходив Орієнтаційний тиждень для учасників Програми стажування молоді в Апараті Верховної Ради України у 2021 році.

Під час урочистої церемонії відкриття Програми, Голова Верховної Ради України, Дмитро Разумков привітав учасників Програми з початком стажування та зазначив, що буде прикладено максимум зусиль для того, аби під час свого стажування інтерни здобули якомога більше корисних знань та навичок.

Після Урочистої церемонії відкриття Програми стажування учасники Програми відвідали екскурсію у Сесійному будинку Верховної Ради України по вулиці М. Грушевського, 5.

Під час лекційних занять учасники Програми стажування ознайомились з основами законотворчого процесу та Регламенту Верховної Ради України, виконували практичні завдання, здійснювали аналіз документів. Своїм досвідом щодо законопроектної роботи з інтернами поділився народний депутат Верховної Ради України першого скликання Володимир Крижанівський. Про особливості роботи секретаріатів комітетів Верховної Ради України розповіли Людмила Протасенко – заступник керівника секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань інтеграції України до Європейського Союзу та Антон Моргун – головний консультант секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України.

У перший тиждень свого стажування стажери також отримали ґрунтовну інформацію стосовно реалізації та історії Програми стажування, мали можливість поспілкуватися з випускниками Програми, членами громадської організації “Ліга інтернів” та попрацювати в команді завдяки широкому спектру запропонованих спільних завдань під час тімбілдінгів та воркшопів.

Фахівцями Управління кадрів Апарату було проінформовано інтернів про структуру та кадрове забезпечення Апарату Верховної Ради України, особливості проходження стажування в Апараті та правила внутрішнього службового розпорядку. Також інтернів було ознайомлено з інструкцією з охорони праці, їх правами та обов’язками.

© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі