company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



23 квітня 2021, 14:00

Онлайн-тренінг з питань функцій, повноважень та ефективних інструментів організації роботи комітетів Верховної Ради України


 

У рамках співпраці Апарату Верховної Ради України з Програмою Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) “РАДА: відповідальність, підзвітність та демократичне парламентське представництво” та з метою підвищення рівня професійної компетентності працівників Апарату 21–23 квітня 2021 року на платформі Zoom відбувся онлайн-тренінг на тему: “Комітети Верховної Ради України: функції, повноваження, ефективні інструменти організації роботи”.

Кожен навчальний день мав своє тематичне спрямування та був присвячений окремим питанням діяльності комітетів Верховної Ради України, зокрема:

21 квітня – принципам діяльності та функціям Комітетів Верховної Ради України, структурі Комітетів та забезпеченню їх роботи;

22 квітня – правам та обов’язкам комітетів Верховної Ради України, питанням щодо того з ким і для чого взаємодіють комітети;

23 квітня – питанням організації роботи комітетів Верховної Ради України.

Навчання відбувалося у формі активної дискусії між тренерами та учасниками онлайн-тренінгу, передбачало інтеграцію компетентнісного та особистісно-орієнтованого підходів. Онлайн-сесії були практико-орієнтованими, наповненими індивідуальними та груповими завдання. Окрім того, учасники тренінгу отримували групове домашнє завдання та презентували результати його виконання.

По завершенню навчання учасники онлайн-тренінгу напрацьовували рекомендації щодо удосконалення роботи комітетів Верховної Ради України.

Впродовж трьох навчальних днів працівники секретаріатів комітетів Верховної Ради України та інших структурних підрозділів Апарату сформували теоретико-прикладні знання щодо функцій, повноважень та ефективних інструментів організації роботи комітети Верховної Ради України. До участі у тренінгу також були залучені учасники Програми стажування молоді в Апараті Верховної Ради України.





© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі