company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



25 травня 2021, 10:00

Розпочалось навчання новопризначених працівників Апарату


      Підвищення кваліфікації новопризначених працівників Апарату Верховної Ради України за спеціальною професійною (сертифікатною) програмою проводиться відповідно до статті 48 Закону України “Про державну службу”.

Навчання буде проходити в очно-дистанційній формі впродовж травня-червня 2021 року у непленарні тижні сесійної роботи Верховної Ради України.

Дистанційна частина навчання передбачає проходження навчального онлайн-курсу для новопризначених працівників Апарату, а очна - інтерактивні заняття, до проведення яких будуть залучені досвідчені фахівці Апарату та інших органів державної влади, науковці та викладачі закладів вищої освіти.

Метою навчання є набуття слухачами знань, умінь і навичок, необхідних для ефективного вирішення завдань професійної діяльності в Апараті Верховної Ради України.

Відкриваючи навчання, заступник керівника Управління кадрів – керівник відділу по роботі з персоналом Апарату Світлана Кавун зауважила, що отримані під час навчання знання, уміння та навички додадуть новопризначеним працівникам Апарату впевненості при виконанні їх посадових обов’язків, адже працівники Апарату мають постійно підвищувати рівень своєї професійної компетентності.

Директор Інституту вищої кваліфікації Київського національного торговельно-економічного університету Алла Бідюк наголосила на необхідності постійного підвищення працівниками рівня своєї професійної компетентності, критичного мислення, вмілого застосування на практиці професійних знань, умінь та навичок.

Перший навчальний день включав у себе виступ Наталії Ружицької, головного консультанта Головного організаційного управління Апарату, яка звернула увагу на особливості організаційного забезпечення законопроектної роботи Верховної Ради України.

В’ячеслав Толкованов, заступник керівника Офісу парламентської реформи, проінформував учасників про заходи, що здійснюються у напрямі реформування Верховної Ради України та її Апарату. 

З Тетяною Дубовик, професором кафедри журналістики та реклами Київського національного торговельно-економічного університету, доктором економічних наук, учасники навчання оновили свої знання про ораторське мистецтво та мистецтво публічного виступу.

Завершенням першого дня занять став тім-білдінг від Ірини Поліщук, головного консультанта відділу розвитку персоналу Управління кадрів Апарату, під час якого учасники навчання ближче познайомилися один з одним, висловили свої очікування від навчання та натхненно і позитивно налаштувались на подальше навчання.

Навчання новопризначених працівників Апарату без відриву від основної роботи є невід’ємною складовою їх адаптації до особливостей роботи Верховної Ради та її Апарату, а також слугує стимулом для подальшого самовдосконалення та саморозвитку.





 

© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі