company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



29 жовтня 2021, 02:15

Тренінги з розвитку аналітичних навичок



25-26 жовтня та 28-29 жовтня 2021 року 40 працівників Апарату Верховної Ради України мали можливість взяти участь у професійному навчанні з розвитку аналітичних навичок в онлайн-форматі. Зазначений захід відбувся в рамках співпраці Апарату Верховної Ради України з Програмою НАТО-Україна з професійного розвитку.

Під час вступного слова керівник відділу розвитку персоналу Управління кадрів Апарату Верховної Ради України Любов Шевчук зазначила важливість співпраці Апарату із Програмою Україна-НАТО з професійного розвитку у напрямі професійного навчання працівників Апарату. Любов Шевчук також відзначила неабияку актуальність розвитку навичок аналітичного мислення, адже саме вони вважаються експертами одними із “глобальних навичок майбутнього”. Керівник Програми Україна-НАТО з професійного розвитку Анастасія Мішкіна подякувала Апарату Верховної Ради України за успішну співпрацю та висловила надію, що у майбутньому працівники Апарату зможуть активно використовувати набуті під час онлайн-тренінгу навички.



Протягом першого навчального дня в учасників онлайн-тренінгу була можливість поглибити знання щодо видів та структури аналітичних матеріалів, зокрема учасники розглянули аналітичні тексти органів державної влади та недержавних аналітичних центрів. Окрема увага була приділена огляду літератури та дизайну дослідження.



Другий день був присвячений практиці роботи з аналітичними матеріалами. Учасники онлайн-тренінгу змогли закріпили здобуті знання, вміння та навички за допомогою практичних вправ, спрямованих на оцінку якості матеріалу. Тренером, Катериною Зарембо, було детально висвітлено етапи написання аналітичного матеріалу, ознаки якісного та неякісного тексту та принципи надання зворотного зв’язку щодо тексту. Під час практикумів учасники онлайн-тренінгу мали змогу дати власну оцінку різним аналітичним матеріалам.







© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі