company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



28 жовтня 2021, 15:00

Завершилось навчання новопризначених працівників Апарату Верховної Ради України


28 жовтня 2021 року завершилось навчання новопризначених працівників Апарату Верховної Ради України за професійною програмою підвищення кваліфікації.

      З законодавчим процесом у Верховній раді України учасників навчання ознайомив народний депутат України першого скликання, позаштатний радник Керівника Апарату Верховної Ради України, Володимир Крижанівський.
      Наталія Ружицька  – головний консультант Головного організаційного управління Апарату розповідала про організаційне забезпечення законопроектної роботи Верховної Ради України.

В’ячеслав Толкованов  – заступник керівника Офісу парламентської реформи, доктор наук з державного управління, професор, поінформував новопризначених працівників про заходи, які проводяться в  контексті парламентської реформи.

Про особливості запобігання та протидії корупції на публічній службі розповідав Іван Михайлов  – керівник Відділу з питань запобігання корупції Апарату.

Про соціально-психологічні аспекти професійної діяльності в державному управлінні інформував Сергій Миронець – завідувач кафедри психології Київського національного торговельно-економічного університету, доктор психологічних наук.

З основами ділового українського мовлення ознайомлювала Наталія Тесленко – доцент кафедри сучасних європейських мов Київського національного торговельно-економічного університету, кандидат філологічних наук;

Під час презентації Ольгою Озерян – тренером освітніх програм Академії інноваційного розвитку освіти Міністерства освіти і науки України, підходів до формування аналітичних документів для впровадження управлінських рішень, учасники навчання виконали практичні завдання щодо підготовки аналітичних матеріалів;

Із забезпеченням дотримання конституційного права громадян на звернення до державних органів і посадових осіб ознайомила працівників Наталія Адамович – керівник Управління з питань звернень громадян Апарату Верховної Ради України, кандидат історичних наук;

Олена Сміян перший заступник керівника Управління кадрів Апарату проінформувала новопризначених працівників про особливості проходження державної служби в Апараті Верховної Ради України;

Також учасники взяли участь тім-білдінгу, який провела Ірина Поліщук, головний консультант відділу розвитку персоналу Управління кадрів Апарату, кандидат наук з державного управління,  під час якого ближче познайомилися та виконали ряд практичних завдань, спрямованих на розвиток навичок роботи в команді, та ознайомилися з основами  ораторському мистецтву та мистецтву публічного виступу.

За результатами навчання 20 працівників Апарату Верховної Ради України отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

Підбиваючи підсумки навчання, перший заступник керівника Управління кадрів Апарату Олена Сміян наголосила, що працівники успішно ознайомились з особливостями організації роботи Верховної Ради України та Апарату, нормативно-правовою базою, що регулює їхню діяльність, розглянули парламентаризм у публічному управлінні, здобули знання з питань формування та розвитку корпоративної культури, а також отримали корисні рекомендації щодо організації ефективної діяльності державних службовців Апарату.

Директор Інституту вищої кваліфікації Київського національного торговельно-економічного університету Алла Бідюк відмітила важливість набуття та вдосконалення спеціальних професійних знань, розвитку умінь та навичок, необхідних для ефективного вирішення завдань професійної діяльності державного службовця.

      Управління кадрів Апарату вітає новопризначених працівників із вдалим проходженням професійної програми підвищення кваліфікації та надалі сприятиме підвищенню рівня компетентності та професійному зростанню.


© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі