company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



11 листопада 2021, 15:30

Онлайн-тренінг із психологічних аспектів професійної діяльності


 

35 працівників Апарату Верховної Ради України мали можливість підвищити кваліфікацію за спеціальною короткостроковою програмою «Психологічні аспекти професійної діяльності». Відповідне навчання відбулося 10-11 листопада в онлайн-форматі та було організовано у співпраці з Інститутом вищої кваліфікації Київського національного торговельно-економічного університету.

Відкриваючи навчання,  керівник відділу розвитку персоналу Управління кадрів Апарату Верховної Ради України Любов Шевчук відзначила важливість практичного застосування комунікативних стратегій ефективної роботи та психологічних умов і механізмів їх забезпечення, а також наголосила на необхідності активного залучення працівників Апарату до практичних завдань під час онлайн-тренінгу.

Протягом першого навчального дня, тренер, Миронець Сергій Миколайович, доктор психологічних наук, завідувач кафедри психології КНТЕУ, разом із учасниками навчання розглянув психологічну природу стресу, її причини та наслідки, питання емоційного інтелекту та його значення у формуванні стресостійкості особистості державного службовця, а також особливості розвитку емоційного інтелекту.

Другий день онлайн-навчання учасники присвятили практиці сучасних технологій профілактики та подолання наслідків професійного стресу, а також вивченню етапів формування ефективної команди, основ управління конфліктами та безконфліктного спілкування в  команді.

По завершенню онлайн-тренінгу учасники висловили свої враження, порівняли очікування, які були на початку онлайн-тренінгу, з отриманими результатами, а також висловили подяку організаторам за проведення навчання.

 

© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі