company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



19 травня 2022, 15:00

Завершився тренінг для працівників Апарату Верховної Ради України з питань контрольної функції парламенту


17-19 травня 2022 року 32 представники 13 структурних підрозділів Апарату Верховної Ради України пройшли навчання з питань контрольної функції парламенту.  

Проведення онлайн-тренінгу стало можливим завдяки співпраці з Програмою USAIDРАДА: наступне покоління у рамках Меморандуму. Навчання проходило онлайн на платформі ZOOM.

Під час проведення онлайн-тренінгу працівники Апарату мали змогу детально проаналізувати можливі процедури здійснення парламентського контролю, розглянути практичні аспекти здійснення парламентського контролю в Україні, ознайомитися з міжнародним досвідом реалізації контрольної функції парламенту та обмінятися досвідом із зазначених питань.

У процесі роботи в групах увага працівників Апарату була акцентована на важливості здійснення парламентського контролю. Під час вирішення практичних завдань визначались об’єкти та предмети здійснення парламентського контролю, аналізувались процедури його проведення та розроблялись рекомендації для більш ефективного його здійснення.

Учасники онлайн-тренінгу отримували домашні завдання, які передбачали проведення аналізу місця парламентського контролю в системі функцій Верховної Ради України, міжнародного досвіду реалізації контрольної функції парламентами та презентували напрацювання у групі.

За результатами участі у тренінгу його учасники отримали сертифікати.



© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі