company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



20 жовтня 2022, 17:30

Працівники Апарату Верховної Ради України актуалізували свої знання з питань діяльності комітетів Верховної Ради України


У рамках співпраці Апарату Верховної Ради України з Програмою Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «РАДА: наступне покоління» 18-20 жовтня 2022 року на платформі Zoom відбувся онлайн-тренінг на тему: “Комітети Верховної Ради України”.
34 представники 18 структурних підрозділів Апарату протягом трьох днів поглиблювали свої знання щодо принципів, функцій та структури комітетів Верховної Ради України.
Під час занять в групах учасники онлайн-тренінгу аналізували права та обов’язки комітетів, обговорювали питання організації роботи комітетів та презентували напрацювання кожної групи.
Окрім того, учасники онлайн-тренінгу отримували домашні завдання з вивчення
міжнародного досвіду роботи комітетів парламентів інших країн та визначення основних відмінностей від організації роботи комітетів Верховної Ради України.
За результатами участі в онлайн-тренінгу працівники Апарату актуалізували та поглибили свої знання щодо діяльності комітетів Верховної Ради України та отримали відповідні сертифікати.
© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі