company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



26 червня 2023, 14:00

Розпочалось підвищення кваліфікації новопризначених працівників Апарату Верховної Ради України за професійною програмою


 

Навчання за спеціальною професійною (сертифікатною) програмою підвищення кваліфікації новопризначених працівників Апарату Верховної Ради України проводиться відповідно до законодавства України про державну службу. Навчання буде проходити у змішаній (очно-дистанційній) формі впродовж червня-липня 2023 року.

Дистанційна частина навчання передбачає проходження навчального онлайн-курсу для новопризначених працівників Апарату, а очна - інтерактивні заняття, до проведення яких будуть залучені досвідчені фахівці Апарату, науковці та викладачі закладів вищої освіти.

Метою навчання є сприяння інтеграції новопризначених державних службовців та працівників патронатних служб у сферу і професійне середовище Апарату Верховної Ради України, розвиток та удосконалення у новопризначених працівників Апарату Верховної Ради України професійних знань з публічного управління та адміністрування, особливостей роботи Верховної Ради України та її Апарату.

Відкриваючи навчання, заступник керівника Управління кадрів Апарату Верховної Ради України наголосила на важливості набуття працівниками знань, умінь і навичок, необхідних для ефективного вирішення завдань професійної діяльності в Апараті Верховної Ради України.

Директор Інституту вищої кваліфікації Державного торговельно-економічного університету відмітила, що сучасні державні службовці мають володіти найновішою та достовірною інформацією, критично мислити, вміти аналізувати великий обсяг інформації та робити об’єктивні висновки, вміло застосовувати на практиці професійні знання, уміння та навички, зробила короткий огляд програми підвищення кваліфікації.

Перший навчальний день включав у себе розгляд питань європейської інтеграції України, Угоди про асоціацію України з Європейським Союзом, а також тематичну зустріч з  фахівцями Головного організаційного управління Апарату, під час якої розглянуто особливості організаційного забезпечення законопроектної роботи Верховної Ради України.

Під час тимбілдингу, який провели фахівці Управління кадрів Апарату Верховної Ради України, учасники професійного навчання ближче познайомилися один з одним та виконували завдання у групах, спрямовані на формування та розвиток навичок командної роботи та ефективної взаємодії.


© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі