company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



18 січня 2021, 15:44

Інформація про добір персоналу в Апараті Верховної Ради України


Законом України від 13 квітня 2020 року № 553-ІХ «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет на 2020 рік» тимчасово призупинені норми Закону України «Про державну службу» в частині проведення конкурсів на посади державної служби та призначення на посади державної служби за результатами конкурсу. Натомість постановою Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 року № 290 затверджено Порядок призначення на посади державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Інформація про необхідність призначення на вакантну посаду в Апараті Верховної Ради України (далі – Апарат) на період дії карантину та оголошення про добір оприлюднюється на Єдиному порталі вакансій державної служби (https://career.gov.ua). 

Особа, яка бажає взяти участь у доборі з призначення на вакантну посаду державної служби, подає через Єдиний портал вакансій державної служби (https://career.gov.ua) таку інформацію:

1) заяву із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 1 до Порядку призначення на посади державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 року № 290 (далі – Порядок);

2) резюме за формою згідно з додатком 2 до Порядку;

3) заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

Додатки до заяви не є обов’язковими для подання.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у доборі, може подавати додаткову інформацію, яка підтверджує відповідність встановленим в оголошенні вимогам, зокрема стосовно досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

На електронні документи, що подаються для участі у доборі, накладається кваліфікований електронний підпис кандидата.

Особа, яка бажає взяти участь у доборі, несе персональну відповідальність за достовірність наданої інформації.

Форми для подання інформації щодо участі в доборі https://career.gov.ua/site/view-article?id=9.

Телефон для довідок:   (044) 255-33-95.

Інформація, що надходить від осіб, які виявили бажання взяти участь у доборі з призначення на вакантну посаду, не пізніше ніж протягом трьох робочих днів з дня її надходження розглядається службою управління персоналом та передається уповноваженій особі.

Інформація, що не відповідає визначеним вимогам, в тому числі неправильно заповнена заява або резюме, не розглядається.

Уповноважена особа під час опрацювання отриманої інформації, розглядає її з урахуванням професійних якостей та досягнень кандидатів і визначає осіб для проведення співбесіди, які інформуються про час та місце проведення такої співбесіди не пізніше ніж за один робочий день до початку її проведення.

Інформація про прийняте рішення за результатами добору з призначення на вакантну посаду шляхом укладення контракту оприлюднюється на Єдиному порталі вакансій державної служби (https://career.gov.ua) протягом одного робочого дня після отримання рішення Керівника Апарату.

Більш детально з порядком добору можна ознайомитись у Порядку призначення на посади державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 р. № 290 (https://zakon.rada.gov.ua/rada/show/290-2020-п).

Роз'яснення НАДС

·         Щодо призупинення конкурсів на зайняття посад державної служби та оголошення нових в умовах карантину

·         Щодо призначення на вакантні посади державної служби на період дії карантину

·         Щодо виняткових випадків призначення на вакантні посади державної служби на період дії карантину

·         Щодо призначення на посади державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на період соціальної відпустки



© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі