company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



10 грудня 2018, 16:29

Завершився навчальний курс за Програмою професійної підготовки Україна-НАТО


06 грудня 2018 року у Дипломатичній академії України імені Геннадія Удовенка при МЗС України відбулося підведення підсумків річного модульного курсу «100 чемпіонів» за Програмою професійної підготовки Україна-НАТО при Офісі зв’язку НАТО спільно з Урядовим офісом координації європейської та євроатлантичної інтеграції.

Протягом 2018 року учасники курсу мали змогу підвищити рівень обізнаності щодо основних питань діяльності НАТО та державної політики у сфері євроатлантичної інтеграції України. За результатами проходження навчального курсу учасникам було урочисто вручено сертифікати. Серед працівників Апарату Верховної Ради України до участі у модульному річному курсі долучилися представники секретаріатів комітетів Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони, європейської інтеграції, Головного науково-експертного управління, Управління кадрів.

Під час навчання учасники курсу мали можливість взяти участь у 9 модулях, які охоплювали широкий спектр питань – від стратегічного планування до захисту критичної інфраструктури.

        Під час підведення підсумків учасників курсу привітали Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе, посол Великої Британії в Україні Джудіт Гоф, заступник директора Офісу зв'язку НАТО Шерон Ірвін, заступник Радника з оборонних питань Міністерства оборони України від Великої Британії Робін Сіворд, керівник Програми професійної підготовки Україна – НАТО Ове Уруп-Медсен та інші.


        Більше інформації за посиланням: https://www.kmu.gov.ua/ua/news/nam-vdalosya-sformuvati-potuzhnu-komandu-yevroatlantistiv-yaka-vede-ukrayinu-do-chlenstva-v-nato-ivanna-klimpush-cincadze

© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі