company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



31 травня 2019, 14:39

Проведено навчальний модуль щодо стандартів та принципів НАТО


30 травня 2019 року у рамках співпраці Апарату Верховної Ради України з Програмою НАТО-Україна з професійного розвитку проведено навчальний модуль на тему: «Стандарти та принципи НАТО» для учасників Програми стажування молоді в Апараті Верховної Ради України.

Ознайомлення учасників Програми стажування із стандартами та принципами НАТО є актуальним у зв’язку із визначеним стратегічним курсом Української держави на набуття повноправного членства України в Європейському Союзі та в Організації Північноатлантичного договору.

Під час навчального модуля Керівник Програми НАТО-Україна з професійного розвитку Ове Уруп-Медсен окреслив основоположні принципи та стандарти НАТО. Детально розглянуто такі аспекти: колективна безпека, кризовий менеджмент, боротьба з тероризмом, робота з партнерами, війська та обладнання, структура управління, фінансування, витрата коштів, принцип «відкритих дверей», кібербезпека. Старший політичний радник Представництва НАТО в Україні Оксана Осадча висвітлила рамки практичної співпраці України та НАТО, а також звернула особливу увагу на основні результати та здобутки співробітництва.

В процесі навчання учасники заходу активно обговорювали багатоаспектні напрямки взаємодії НАТО та України, а також можливі вектори подальшої їх співпраці.




















































© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі