company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



08 листопада 2019, 17:00

Підвищення кваліфікації державних службовців Апарату з питань виконання законодавства про доступ до публічної інформації


8 листопада 2019 року у рамках співпраці з Українською школою урядування відбулося підвищення кваліфікації державних службовців  Апарату за короткостроковою програмою “Доступ до публічної інформації”.

Підвищення кваліфікації здійснювалось з урахуванням індивідуальних програм підвищення рівня професійної компетентності та посадових обов’язків державних службовців Апарату.

В процесі навчання розглянуто загальні засади і поняття публічної інформації та категорії інформації з обмеженим доступом.

Експерт громадської організації “Український інститут з прав людини” Ірина Кушнір поділилась досвідом практичної реалізації законодавства про доступ до публічної інформації, застосування “трискладового тесту” при розгляді запитів щодо інформації з обмеженим доступом.

Працівники Апарату під час інтерактивного навчання та практичних занять актуалізували питання доступу до публічної інформації, визначили основні проблемні питання та обмінялись досвідом щодо практичної реалізації Закону України “Про доступ до публічної інформації”.

Учасники семінару-тренінгу отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.



 

© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі