company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



27 листопада 2019, 17:20

Практичний семінар з лідерства


У рамках співпраці Апарату Верховної Ради України з Програмою Україна-НАТО з професійного розвитку 27 листопада 2019 року відбувся практичний семінар з питань лідерства на персональному і стратегічному рівні в публічному управлінні.

Тематика та зміст семінару були адаптовані до специфіки професійної діяльності працівників Апарату та до їх посадових обов’язків.

Під час вступного слова менеджер проектів Україна-НАТО з професійного розвитку Олександр Лапко зазначив важливість удосконалення лідерської компетентності працівників Апарату Верховної Ради України з огляду на їх значну роль щодо впровадження нових реформ та ініціатив Верховної Ради України.

У процесі навчання запрошені експерти представили різні аспекти лідерства. Так, Василь Задворний, Генеральний директор ДП «Прозорро», розкрив основоположні принципи відповідального лідерства, звернувши особливу увагу на значення довіри та навчання для формування команди професіоналів.

Старший викладач кафедри підготовки миротворчого персоналу Національного університету оборони України імені Івана Черняховського Юрій Напльоков презентував теоретичні аспекти лідерства в процесі прийняття рішень.

Під час практичної частини заходу професор кафедри управління Київського університету імені Бориса Грінченка Тетяна Поспєлова залучила аудиторію до активної командної роботи у напрямку застосування інтуїтивного механізму прийняття рішень.

Учасники семінару мали можливість не тільки підвищити свій рівень знань за допомогою теоретичних матеріалів з питань лідерства, а й розвинути свої практичні навички лідерської компетентності.


© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі