company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



10 грудня 2019, 17:51

Speaking club - 3


У рамках співпраці Апарату Верховної Ради України з Програмою Україна-НАТО з професійного розвитку 10 грудня 2019 року відбулась третя тематична зустріч із канадськими експертами у межах Speaking club (Розмовного клубу) Апарату.

Тематичні зустрічі Speaking club спрямовані на розвиток аналітичного мислення, презентаційних та комунікативних навичок працівників Апарату, а також на підтримку рівня їх англійської мови.

Під час заходу учасники та експерти з Канади активно дискутували щодо особливостей професійної діяльності працівників Апарату в порівнянні із специфікою роботи в Канаді. Так, канадські експерти представили основні принципи професійної діяльності з урахуванням національних особливостей Канади, звернувши особливу увагу на такі аспекти, як умови роботи та мотивація ефективної професійної діяльності. В рамках обміну досвідом працівники Апарату мали змогу поділитися інформацією щодо особливостей роботи Апарату та своїх безпосередніх професійних обов’язків.

В результаті дискусії учасники мали можливість поглибити свої знання з питань міжнародних відносин та розмовної англійської мови.


© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі