company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



02 березня 2020, 12:00

Розпочалось стажування молодих фахівців з Федеративної Республіки Німеччина


Відповідно до Меморандуму про співпрацю між Апаратом Верховної Ради України, Посольством Федеративної Республіки Німеччина в Україні, Громадською організацією “Ліга інтернів” та розпорядження Керівника Апарату Верховної Ради Україна В.В. Штучного від 20 лютого 2020 року № 356-к у  структурних підрозділах Апарату будуть проходити стажування 5 молодих фахівців з Федеративної Республіки Німеччина.  

З нагоди початку стажування 2 березня 2020 року відбулась зустріч стажерів з представниками структурних підрозділів Апарату, де проходитиме стажування. У зустрічі також взяли участь фахівці Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні: Крістіна Гаймерль, керівник служби протоколу та Оксана Ковальчук, експерт відділу політики.

Керівник Управління кадрів Апарату Тетяна Пажитнова за дорученням Керівника Апарату Верховної Ради України привітала молодих фахівців з Німеччини з початком стажування в Апараті та висловила сподівання на співпрацю з Посольством Федеративної Республіки Німеччина у подальшому.

Представники структурних підрозділів Апарату окреслили коло питань, до яких будуть залучатися стажери під час стажування, зокрема до організації роботи у комітетах Верховної Ради України, організації комітетських та парламентських слухань, підготовки та опрацювання інформаційно-довідкових матеріалів тощо.

Зазначалось, що співпраця між Посольством Федеративної Республіки Німеччина в Україні та Апаратом Верховної Ради України вже надала можливість пройти стажування в Апараті 12 молодим фахівцям з Німеччини.

© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі