company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



08 вересня 2020, 15:15

Speaking club – 7


 

У рамках співпраці Апарату Верховної Ради України з Програмою Україна-НАТО з професійного розвитку 8 вересня 2020 року відбулась сьома тематична зустріч Speaking club із канадськими експертами.

Тема чергової зустрічі Speaking club – “Peculiarities of Canadian and Ukrainian culture: national cuisine” (“Культурні особливості України та Канади: страви національної кухні”). Під час заходу учасники та запрошені канадські експерти мали змогу представити характерні риси української та канадської культури, а також обговорити відмінні та спільні риси у культурних традиціях обох країни. Так, канадські експерти окреслили витоки та історичне підґрунтя формування сучасної канадської кухні з урахуванням традицій і звичаїв, звернувши особливу увагу на велике різноманіття регіональних особливостей. В рамках обміну досвідом працівники Апарату мали змогу поділитися інформацією щодо українських культурних традицій.

Speaking club – це комунікаційна платформа, яка дозволяє працівникам Апарату обговорювати різновекторні питання державного і світового порядку денного, обмінюючись думками з колегами та експертами-іноземцями з невід'ємним елементом розвитку навичок англійської мови. Окрім того, тематичні зустрічі Speaking club спрямовані на розвиток аналітичного мислення, навичок ведення дискусії, презентаційних та міжперсональних навичок працівників Апарату, всеохопний розвиток їхніх soft skills.

© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі