company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



24 листопада 2020, 17:00

Онлайн-семінар із кібербезпеки для працівників Апарату Верховної Ради України


 

24 листопада 2020 року у рамках співпраці Апарату Верховної Ради України з Програмою Україна-НАТО з професійного розвитку відбувся онлайн-семінар з питань кібербезпеки та практичних аспектів кіберзахисту для працівників Апарату Верховної Ради України.

Ознайомлення працівників Апарату із основними принципами та викликами щодо безпеки ресурсів інформаційних систем здійснювалося з огляду на специфіку професійної діяльності в Апараті.

Відкриваючи семінар керівник відділу розвитку персоналу Управління кадрів Апарату Верховної Ради України Любов Шевчук подякувала Програмі Україна-НАТО з професійного розвитку та Науково-навчальному центру кіберфізичних систем Інституту проблем моделювання в енергетиці ім. Георгія Євгеновича Пухова НАН України за співпрацю та залучення експертів високого рівня для висвітлення актуальних питань кібербезпеки. Вона привітала учасників онлайн-семінару та зазначила, що у партнерстві із Програмою Україна-НАТО у 2021 році також планується організувати інші навчальні заходи щодо стратегічних комунікацій та критичного мислення, як важливих навичок для ефективної професійної діяльності.

Під час вступного слова заступник керівника Програми Україна-НАТО з професійного розвитку Анастасія Мішкіна окреслила стратегічну важливість вирішення завдань забезпечення кібербезпеки як в Україні в цілому, так і в Апараті Верховної Ради України зокрема.

Під час семінару активно обговорювались питання комплексних систем захисту інформації та систем управління інформаційною безпекою, практичні питання законодавства з кібербезпеки та діджиталізації, а також інші аспекти забезпечення кібербезпеки ресурсів інформаційних систем.

© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі