company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



27 листопада 2020, 15:30

Завершилося підвищення кваліфікації новопризначених працівників Апарату


        Підвищення кваліфікації працівників здійснювалось за спеціальною короткостроковою програмою. У процесі навчання розглянуто ряд актуальних питань – від законодавчого процесу у Верховній Раді України до особливостей забезпечення дотримання конституційного права громадян на звернення до державних органів і посадових осіб.
        До проведення занять були залучені досвідчені науковці та викладачі Київського національного торговельно-економічного університету, фахівці Офісу парламентської реформи, Програми USAID "РАДА". Своїм досвідом щодо особливостей роботи в Апараті Верховної Ради України з працівниками поділилися також фахівці-практики – працівники структурних підрозділів Апарату Верховної Ради України (Головного організаційного управління, Управління з питань звернень громадян та Управління кадрів).
      Підводячи підсумки, перший заступник керівника Управління кадрів Апарату Верховної Ради України Олена Сміян наголосила на важливості та необхідності подальшого підвищення працівниками рівня їх професійної компетентності, особливо в період здійснення реформ, вміло застосовувати на практиці професійні знання, уміння та навички.
      Директор Інституту вищої кваліфікації Київського національного торговельно-економічного університету Алла Бідюк поінформувала про результати тестування за підсумками навчання та анкетування працівників.
Учасники навчання поділилися своїми враженнями від освітнього процесу та внесли пропозиції щодо удосконалення відповідного навчання у подальшому.
      За результатами навчання 40 працівників Апарату Верховної Ради України отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.
Навчання новопризначених працівників Апарату без відриву від служби є невід’ємною складовою їх адаптації до системи роботи Верховної Ради України та її Апарату, а також слугує стимулом для подальшого самовдосконалення та саморозвитку.

© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі