company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



04 грудня 2020, 14:30

Працівники Апарату підвищили кваліфікацію з питань бухгалтерського обліку та фінансової звітності


          Підвищення кваліфікації державних службовців Апарату Верховної Ради України за спеціальною короткостроковою програмою “Бухгалтерський облік та фінансова звітність у бюджетних установах” здійснювалося 01-04 грудня 2020 року Університетом державної фіскальної служби України.

Навчання проводилося у формі онлайн-вебінару на платформі Moodle та мало на меті підвищення рівня професійної компетентності працівників відділу бухгалтерського обліку, фінансів та планування Управління справами Апарату з питань організації та ведення бухгалтерського обліку і фінансової звітності.

Під час вебінару активно обговорювалися питання правових та організаційних основ ведення бухгалтерського обліку в бюджетних установах, особливостей фінансового обліку та проведення податкових розрахунків, а також їх місця в системі бухгалтерського обліку, порядку обчислення сум податків і зборів, їх ставки та особливості застосування податкових пільг.

Окрім того, впродовж чотириденного навчання працівники Апарату оновили та поглибили свої знання та практичні навички зокрема щодо бухгалтерського обліку нематеріальних активів, грошових коштів та їх еквівалентів, дебіторської заборгованості, фінансових інвестицій та інших фінансових активів.

Заняття включали розв’язання ситуаційних завдань та виконання самостійних завдань, що відповідає практико-орієнтованому підходу професійного навчання державних службовців Апарату Верховної Ради України.

           За результатами підвищення кваліфікації учасники навчання отримали сертифікати.


© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі