company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



20 квітня 2021, 18:00

Онлайн-тренінг із стратегічних комунікацій


 

20 квітня 2021 року у рамках співпраці Апарату Верховної Ради України з Програмою НАТО-Україна з професійного розвитку відбувся онлайн-тренінг із стратегічних комунікацій для працівників Апарату. Зазначений онлайн-тренінг був спрямований на поглиблення теоретичних знань щодо структури та механізмів реалізації стратегічних комунікацій, на вдосконалення уміння розробляти ключові повідомлення, зважаючи на мету комунікації, а також на розвиток практичних навичок стратегічних комунікацій.

Експертка зі стратегічних комунікацій Лариса Шустенко акцентувала увагу слухачів на таких аспектах стратегічних комунікацій, як побудова карти стейкхолдерів, донесення ключових повідомлень цільовим аудиторіям та оцінка результатів комунікації. Під час онлайн-тренінгу учасники також розглянули ряд важливих питань щодо розрізнення державних та політичних комунікацій.

За допомогою інтерактивної взаємодії та практичних завдань під час онлайн-тренінгу у працівників Апарату була можливість удосконалити знання основних понять і термінів стратегічних комунікацій; уміння доносити ключові повідомлення цільовим аудиторіям; навички свідомої комунікації, спрямованої на результат.

© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі