company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



23 квітня 2021, 16:15

Працівники Апарату удосконалили навички реалізації стратегічних комунікацій


 

У рамках співпраці Апарату Верховної Ради України з Програмою НАТО-Україна з професійного розвитку 22-23 квітня 2021 року відбувся онлайн-тренінг з питань стратегічних комунікацій для працівників Апарату, яких у подальшому планується залучати до проведення тренінгів. Тематика та зміст зазначеного навчального заходу були адаптовані до формату дистанційного навчання, специфіки професійної діяльності працівників Апарату, а також до професійних потреб при проведенні тренінгів.

Під час двох днів вебінарів учасники онлайн-тренінгу розглянули ряд важливих питань, які стосуються як сучасних стратегічних комунікацій, так і техніки публічних презентацій та виступів.

Експертка зі стратегічних комунікацій Лариса Шустенко презентувала ключові аспекти реалізації зовнішніх та внутрішніх стратегічних комунікацій, антикризових комунікацій, а також практичні поради щодо публічних презентацій, які є особливо важливими для підготовки та проведення внутрішнього навчання в Апараті.

Під час онлайн-тренінгу учасники мали можливість удосконалити знання основних понять і термінів стратегічних комунікацій, структури та механізмів їх реалізації, основ антикризових комунікацій; уміння будувати карту стейкхолдерів, розробляти ключові та інформаційні повідомлення, доносити ключові повідомлення цільовим аудиторіям, ідентифікувати комунікаційну мету з інформаційного повідомлення; навички свідомої комунікації, спрямованої на результат, розрізнення державних й політичних комунікацій, оцінки результатів комунікації.




© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі