company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



10 червня 2021, 15:15

Учасники Програми стажування молоді в Апараті обговорили основні аспекти практичного співробітництва НАТО та України


 10 червня 2021 року в рамках співпраці Апарату Верховної Ради України з Програмою НАТО-Україна з професійного розвитку учасники Програми стажування молоді в Апараті мали можливість обговорити актуальні питання співробітництва Північноатлантичного альянсу з Україною.

Інтерни Апарату ознайомилися із основними принципами, стандартами та особливостями діяльності Представництва НАТО в Україні з огляду на актуальні виклики щодо євроатлантичної інтеграції України.

Упродовж зустрічі учасники разом із спікерами подискутували на теми сучасного політичного порядку денного НАТО, політичної та стратегічної підтримки України Альянсом, а також перспектив поглиблення співробітництва НАТО й України.

Відкриваючи захід, керівник відділу розвитку персоналу Управління кадрів Апарату Любов Шевчук зазначила важливість співпраці Апарату Верховної Ради України та Програми НАТО-Україна з професійного розвитку для підвищення рівня професійної компетентності як працівників Апарату, так і інтернів.

Голова Представництва НАТО в Україні Александер Вінніков окреслив практичні напрями співпраці НАТО та України.

Директор Центру інформації та документації НАТО в Україні Вінета Кляйне розповіла учасникам Програми стажування про особливості функціонування Центру як одного з основних структурних підрозділів Представництва НАТО в Україні.

У продовження висвітленого старший політичний радник Представництва НАТО в Україні Оксана Осадча представила ключові рамки двосторонньої співпраці НАТО та України.



Учасники Програми стажування мали нагоду дізнатися більше про Програму НАТО-Україна з професійного розвитку від виконувачки обов’язків керівника Програми Анастасії Мішкіної, оскільки саме цей напрям набув особливої актуальності для України останніми роками.

Під час зустрічі учасники активно обговорювали й інші аспекти взаємодії НАТО та України, як-от інформаційну безпеку, а також можливі вектори подальшої співпраці НАТО та України у цьому контексті.







© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі