company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



08 липня 2021, 14:00

Speaking Club – 9


8 липня 2021 року відбулася чергова тематична зустріч Speaking club із канадським експертом у рамках співпраці Апарату Верховної Ради України із Програмою Україна–НАТО з професійного розвитку.

Під час дев’ятої тематичної зустрічі учасниками було обговорено актуальні питання ґендерної рівності. Зокрема, працівники Апарату та канадський експерт Метью Дж. Стоунер мали змогу провести дискусію щодо сучасних ґендерних підходів у професійній діяльності, а також обговорити реалізацію ґендерної політики у всіх сферах суспільного життя. Метью Дж. Стоунер окреслив механізми забезпечення ґендерної рівності в Канаді. В свою чергу працівники Апарату мали змогу висловити власну думку стосовно забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, а також поділитися інформацією щодо основних напрямів реалізації ґендерної політики в Україні.

 Speaking club – це комунікаційна платформа, яка дозволяє працівникам Апарату обговорювати різновекторні питання державного і світового порядку денного, обмінюючись думками з колегами та експертами-іноземцями з невід’ємним елементом розвитку навичок англійської мови. Окрім того, тематичні зустрічі Speaking club спрямовані на розвиток аналітичного мислення, навичок ведення дискусії, презентаційних та міжперсональних навичок працівників Апарату.



© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі