company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



09 липня 2021, 16:30

Учасники Програми стажування молоді в Апараті презентували результати проходження стажування у січні-липні 2021 року



9 липня 2021 року учасники Програми стажування молоді в Апараті у 2021 році представили основні здобутки та досягнення за період проходження стажування, яке триває з 25 січня до 22 липня 2021 року.


У своїх презентаціях учасники Програми звернули увагу на:

-       основні досягнення поставлених на початку стажування цілей;

-       знання, уміння та навички, отримані у процесі стажування;

-       найбільші здобутки за час проходження стажування;

-       найцікавіші заходи навчально-просвітницького характеру, які вони мали можливість відвідати впродовж стажування;

-       дні стажування, які найбільше запамятались;

-       найбільші виклики, які поставали перед ними під час стажування.

Серед основних досягнень  і здобутків інтерни відмітили значне розширення власних професійних компетентностей та набуття нових знань та умінь,  зокрема щодо законодавчого процесу у Верховній Раді України. Під час презентації інтерни відзначили важливість нетворкінгу, знайомства з проактивними однолітками та відомими політичними діячами, експертами у певних галузях, народними депутатами України різних скликань.

Серед викликів, з якими довелося зіткнутися інтернам - необхідність швидко і якісно налагоджувати комунікацію з безпосередніми керівниками стажування та керівниками структурних підрозділів Апарату, оперативно виконувати поставлені завдання.

Важливим і емоційно наповненим став для цьогорічних інтернів День Конституції України та безпосередня їх участь в урочистих заходах з нагоди 25 річниці Конституції України.

Серед різноманітних навчально-просвітницьких заходів, у яких брали участь інтерни, було відзначено заходи з питань особливостей діяльності НАТО та ООН в Україні, зустрічі з народними депутатами та провідними політологами України.

Значну увагу інтерни приділили питанню менторства, оскільки від їхніх безпосередніх керівників стажування значною мірою залежала адаптація та мотивація до роботи і професійного зростання.

Також учасники Програми стажування висловили ряд пропозицій щодо удосконалення проходження стажування громадян з числа молоді в Апараті Верховної Ради України, зокрема з напрямів організації стажування у структурних підрозділах Апарату, навчання, розвитку лідерських якостей стажерів.

У заході також взяли участь фахівці Управління кадрів Апарату та громадської організації «Ліга інтернів».

© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі