company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



27 жовтня 2021, 16:30

Тренінг «Практичні механізми формування сприятливого морально-психологічного клімату в колективі»


        26-27 жовтня 2021 року 20 працівників Апарату Верховної Ради України підвищили кваліфікацію за загальною короткостроковою програмою «Практичні механізми формування сприятливого морально-психологічного клімату в колективі».

Відповідне навчання організовано у співпраці з Українською школою урядування з метою підвищення рівня професійної компетентності працівників Апарату Верховної Ради України відповідно до індивідуальних програм.

Під час вступного слова, керівник відділу розвитку персоналу Управління кадрів Апарату Верховної Ради України Любов Шевчук зазначила важливість практичного застосування методів встановлення позитивної комунікації в колективі для побудови сприятливого морально-психологічного клімату.

Тренеркою, Юлією Бех, професоркою Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, було активно розглянуто питання особистісної компетентності, прийняття ефективних рішень, комунікації та взаємодії.

Протягом першого навчального дня учасники поглиблювали знання щодо морально-психологічного клімату у колективі, позитивної комунікації як важливого інструменту формування сприятливого морально-психологічного клімату та особистісної ефективності працівників як запоруки ефективної  професійної діяльності колективу.

Другий день був присвячений основам командоутворення, матеріальній та нематеріальній мотивації персоналу та основам емоційного інтелекту. Учасники тренінгу змогли закріпили на практиці здобуті знання, вміння та навички за допомогою командних вправ та ігор.

По завершенню тренінгу учасники поділились враженнями, порівняли свої очікування з результатами тренінгу, подякували організаторам за проведення навчання.

© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі