company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



21 січня 2022, 16:00

Орієнтаційний тиждень учасників Програми стажування молоді в Апараті Верховної Ради України у 2022 році


          З 17 по 21 січня 2022 року проходив орієнтаційний тиждень для учасників Програми стажування молоді в Апараті Верховної Ради України у 2022 році. Протягом цього тижня учасники Програми стажування мали змогу познайомитися між собою та подискутувати із запрошеними гостями під час навчально-просвітницьких заходів, спрямованих на прискорення адаптації інтернів до стажування в Апараті.

Під час урочистої церемонії відкриття Програми, Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко, Керівник Апарату Верховної Ради України Вячеслав Штучний, Голова правління громадської організації «Ліга Інтернів» Валерій Карпунцов та народний депутат України першого скликання Володимир Крижанівський привітали інтернів з початком стажування. Після завершення урочистої церемонії відкриття Програми стажування, уже традиційно, учасників чекала  екскурсія сесійним будинком Верховної Ради України.

У перший тиждень свого стажування інтерни отримали ґрунтовну інформацію стосовно реалізації та історії Програми стажування, мали можливість поспілкуватися з випускниками Програми, членами громадської організації “Ліга інтернів” та попрацювати в командах завдяки широкому спектру запропонованих спільних завдань під час тімбілдінгів та воркшопів.






















Своїм досвідом про взаємодію Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та центральних органів виконавчої влади поділилась народна депутатка України VII та VIII скликань Оксана Продан, а питання конституційних засад діяльності Верховної Ради України разом з інтернами обговорив доцент кафедри конституційного права юридичного факультету КНУ ім. Т.Шевченка Олександр Москалюк.

Фахівцями Управління кадрів Апарату було проінформовано інтернів про структуру та кадрове забезпечення Апарату Верховної Ради України, особливості проходження стажування в Апараті та Правила внутрішнього службового розпорядку для працівників Апарату, а також проведено тренінг щодо траєкторій особистісного та професійного розвитку під час проходження Програми стажування.

© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі