company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



11 лютого 2022, 16:15

Онлайн-тренінг з лідерства


 

В рамках співпраці Апарату Верховної Ради України з Програмою НАТО–Україна з професійного розвитку 7-8 січня та 10-11 січня 2022 року відбувся онлайн-тренінг з розвитку лідерських навичок для 55 працівників Апарату. Його мета – сприяти розвитку лідерського потенціалу працівників Апарату шляхом підвищення обізнаності про сучасне розуміння та інноваційні підходи до ефективного лідерства із застосуванням відповідних дієвих інструментів у професійній діяльності.

 

З метою максимального залучення учасників онлайн-тренінг проходив у двох групах з використанням платформи Zoom. Під час двох днів вебінарів учасники онлайн-тренінгу розглянули ряд важливих питань, які стосуються як сучасних підходів до розуміння лідерства, так і ефективної комунікації, роботи в команді, заохочення залучення, навчання та розвитку.

 

Під час вступного слова керівник відділу розвитку персоналу Управління кадрів Апарату Верховної Ради України Любов Шевчук відзначила важливість та  актуальність співпраці Апарату із Програмою НАТО–Україна з професійного розвитку у напрямку розвитку лідерських навичок, адже вони є важливою передумовою ефективної діяльності державних службовців.

 

Під час зазначеного онлайн-тренінгу у працівників Апарату була можливість  не лише заглибитися у сучасні концепції лідерства, а й подискутувати стосовно ролі сучасного лідера. Учасники мали можливість ґрунтовно дослідити ключові лідерські установки, причини появи лідерства та його культуру крізь роки. Окрему увагу було приділено роботі з кейсами учасників та обговоренню моделей пошуку відповідних рішень.

 




Другий день онлайн-тренінгу було зосереджено на темах менторства, проблематиці роботи з авдиторіями та ефективній комунікації. Важливим елементом навчання став модуль, присвячений внутрішній мотивації та професійному і особистому зростанню. Наприкінці онлайн-тренінгу учасники отримали завдання для опрацювання за результатами навчання та мали можливість надати зворотний зв’язок щодо проведеного заходу.




© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі