company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



02 червня 2022, 14:30

Працівники Апарату Верховної ради України актуалізували знання з питань законодавчого процесу


У рамках співпраці Апарату Верховної Ради України з Програмою Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) “РАДА: наступне покоління” та з метою підвищення рівня професійної компетентності державних службовців Апарату 31 травня–2 червня 2022 року відбувся онлайн-тренінг на тему: “Законодавчий процес у Верховній Раді України”.

Навчання проходило онлайн на платформі ZOOM.


Представники 16 структурних підрозділів Апарату протягом трьох днів детально вивчали основні функції парламенту, стадії законотворчого процесу, знайомились з тонкощами особливої процедури розгляду законопроектів, відмінностями між загальною та спеціальною процедурами розгляду законопроектів та мали можливість обмінятися досвідом із зазначених питань.

Під час виконання домашніх завдань учасники тренінгу аналізували міжнародний досвід законодавчого процесу та спеціальні парламентські процедури, зокрема внесення змін до Конституції України та затвердження Державного бюджету України.


За результатами участі в онлайн-тренінгу працівники Апарату оновили та поглибити свої знання й практичні навички щодо законодавчого процесу у Верховній Раді України та отримали відповідні сертифікати.

© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі