company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



03 серпня 2022, 17:15

Працівники Апарату підвищили рівень обізнаності з питань цифрової безпеки парламенту в умовах війни


 

27 липня та 3 серпня 2022 року у рамках Меморандуму між Апаратом Верховної Ради України та Громадською організацією «Інтерньюз-Україна» про співпрацю з впровадження проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Програма Рада: наступне покоління» відбувся онлайн-тренінг з питань цифрової безпеки парламенту в умовах війни. Зазначений онлайн-тренінг був спрямований на поглиблення теоретичних знань та практичних навичок щодо убезпечення працівників Апарату та їх пристроїв й акаунтів від витоків даних, хакерських загроз та фішингу, зважаючи на загрози інформаційній безпеці України в сучасних умовах.

        Ознайомлення працівників Апарату із основними принципами та викликами щодо цифрової безпеки парламенту в умовах війни здійснювалося з огляду на специфіку професійної діяльності в Апараті.

       Експерт з питань цифрової безпеки ГО «Інтерньюз-Україна» Павло Бєлоусов, який є також консультантом Школи цифрової безпеки DSS380, експертом проекту TrollessUA, акцентував увагу слухачів на необхідності якісного поліпшення цифрової безпеки Верховної Ради України. Під час онлайн-тренінгу учасники розглянули низку важливих питань щодо збереження можливості стабільної роботи парламенту.

За допомогою інтерактивної взаємодії та практичних завдань під час онлайн-тренінгу у працівників Апарату була можливість удосконалити навички інформаційної гігієни.

         До зазначеного вище заходу долучилося 50 осіб.

© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі