company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



31 березня 2023, 17:00

Працівники Апарату Верховної Ради України завершили навчання з питань емоційного інтелекту


       Протягом березня 2023 року понад 100 працівників Апарату Верховної Ради України підвищували компетенцію з питань емоційного інтелекту.

 Онлайн-тренінги для чотирьох груп відбулись в межах співпраці Апарату Верховної Ради України з Програмою НАТО–Україна з професійного розвитку.

 За участю Навчально-методичного центру «Консорціум із удосконалення менеджмент-освіти в Україні» 50 працівників Апарату у форматі інтерактивних завдань, взаємодії, та дискусії аналізували моделі та концепції емоційного інтелекту, вивчали його вплив на стресостійкість, індивідуальну та командну ефективність.

Протягом трьох модулів з учасниками працювала Олена Берднікова - досвідчений тренер, психолог, сертифікований коуч та консультант з організаційної ефективності.

 






















У межах співпраці Програми з Українським центром медіації і переговорів 54 працівники Апарату, яких було запропоновано структурними підрозділами Апарату для залучення до навчальних заходів, спрямованих на їх підготовку до проведення тренінгів, протягом трьох модулів працювали з досвідченим коучем, магістром психології, бізнес-тренером, сертифікованим медіатором, когнітивно-поведінковим консультантом – Ольгою Шевчук.

Під час роботи онлайн-тренінгу учасники навчались регулювати емоційно-напружені ситуації, знаходити розуміння емоційного стану інших та визначати вектори розвитку емоційного інтелекту.

Участь у тренінгу також взяли представники Дослідницької служби Верховної Ради України.

 






















Після завершення проведення онлайн-тренінгів учасники отримали перелік рекомендованої літератури, матеріалів та інших корисних ресурсів для подальшого розвитку з питань емоційного інтелекту.

© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі