company logo
УПРАВЛІННЯ КАДРІВ
АПАРАТУ ВР УКРАЇНИ
company logo



25 травня 2018, 15:15

Відбулося ранкове пленарне засідання Верховної Ради України


Голова Верховної Ради України Андрій Парубій відкрив ранкове засідання. Він повідомив, що учора Міжнародна комісія, яка розслідує збиття російськими окупантами літака малайзійських авіаліній, остаточно заявила, що літак збили російські кадрові військові з 53-ї зенітно-ракетної бригади ЗС РФ, що розташована під Курськом. Слідчій комісії вдалося з’ясувати, підвести у найдрібніших деталях обставини цього жахливого злочину. «Це ще раз підтверджує ту позицію, що власне російські окупанти розпочали агресію проти України в Донецькій і Луганській областях і їм не вдасться замаскувати причетність до злочину проти України і до злочину проти всього цивілізованого світу», - зазначив він.

А.Парубій також привітав усіх учнів та їхніх батьків зі святом останнього дзвоника у школах.

Головуючий повідомив, що Прем’єр-міністр В.Гройсман перебуває в офіційній поїздці в Брюсселі. У сесійній залі присутній весь склад Уряду на чолі з Першим віце-прем’єр-міністром Степаном Кубівим.

Розпочалася "година запитань до Уряду".

А.Парубій надав слово Міністру молоді та спорту Ігорю Жданову, який доповів про підготовку до проведення фінальних матчів Ліги Чемпіонів УЄФА в Києві та про заходи, які були вжиті для їх успішного проведення.

Додані матеріали


© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Управління кадрів
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі